РИЧ 2

РИЧ 2 „Жилищнен комплекс” с. Равда, общ. Несебър

Имате строителен проект, с който можем да помогнем?

Описание

Комплексът е разположен на самият морски бряг граничещ с централния Плаж на с.Равда. Разположението му предоставя на собствениците на апартаменти красива морска гледка,която е на не повече от 1.5 км от старият град-музей и на 2 км от световно известния к.к Слънчев бряг. Само на 25 км. от Апартаментен Хотел Рич 2 се намира международно летище Бургас с изключително лесен достъп, спомаган от логистичните комуникации в региона. Състои се от една основна сграда със 111 апартамента,ресторант с 200 места и басейн с капацитет 100-150 места намиращ се на 15 метра от централния морски плаж.

Комплексът разполага с 3 магазина, рецепция, охрана и обслужващ персонал които са изцяло на разположение на собствениците. Апартаментите в комплекса са от 50 до 120 кв.м и се продават климатизирани като всеки от тях има прекрасна морска гледка. В основата на зградата комплексът разполага със 70 парко места.

Галерия

Детайли

ДАТА

xx xx, 2015

КЛИЕНТ

Рич

ТИП

ВРЪЗКА С НАС

ИЗПРАТИ НИ ЗАПИТВАНЕ

Ако имате запитване относно някоя от нашите дейности, моля попълнете формата и наш представител ще се свърже с Вас възможно по-скоро!